Cele mai bune trei instrumente Photoshop pentru designerii de site-uri

Unul dintre cele mai bune instrumente pentru design de site-uri în Photoshop. Dacă folosiți o varietate de plugin-uri, acesta va funcționa mai eficient. Aceste instrumente pot fi folosite pentru a dezvolta pagini web. Se va reduce timpul petrecut pentru modificarea logo-urilor, fotografiilor, imaginilor de dronă și a fundalurilor site-urilor web. Oferă o varietate de combinații de culori care pot fi folosite pentru a crea pagini web atrăgătoare și captivante. Cei mai mulți designeri web experți apreciază sursa instrumentului deoarece este simplu de utilizat.

Programul facilitează proiectarea web. Diverși designeri web folosesc foarte bine tehnologia deoarece le permite să-și exprime ideile pe web. Înainte de a utiliza instrumentul, trebuie să se înțeleagă cum funcționează; în caz contrar, proiectarea site-ului ar putea deveni consumatoare de timp și complicată. În caz contrar, modificarea textului și a culorilor logo-ului este dificilă.

Aproape fiecare designer web folosește instrumentele Photoshop la un moment dat în cariera sa. Acesta va ajuta la accelerarea sarcinilor zilnice, ceea ce va duce la creșterea producției. Să trecem la următoarea secțiune a eseului, unde vom vorbi despre unele dintre cele mai bune instrumente Photoshop.

Comutați instrumentul

În general, designerii web au nevoie de un instrument pentru a muta lucrurile dintr-o locație în alta. Acest instrument ar fi cel mai eficient mod de a finaliza sarcina. Cu ajutorul acestui instrument, este posibil să transferați rapid elementele. Atunci când obiectul se află pe un strat diferit, de obicei se face acest lucru. Făcând clic pe strat, întregul strat poate fi mutat.

Dacă doriți să mutați mai mult de un instrument într-un singur strat, veți avea nevoie de instrumentul Marque pentru a selecta elementele. După aceea, utilizați acest instrument pentru a muta lucrurile. Dispozitivul este simplu de utilizat și economisește o cantitate semnificativă de timp.

Paleta din trecut

Cursul de web design necesită multe sesiuni de editare a fotografiilor. Salvarea imaginii modificate la fiecare etapă este necesară pentru a verifica starea anterioară a fotografiilor. Acest lucru este extrem de incomod și consumator de timp. Cu toate acestea, cu ajutorul acestui program, toate fotografiile modificate pot fi plasate pe un singur diapozitiv. Astfel, se salvează automat toate modificările pe care le-ați făcut fotografiilor.

Există, de asemenea, o funcție de refacere/întoarcere în instrument. Adică, se poate avansa și dintr-un punct de editare anterior. Cu un singur clic, poate fi afișată ultima poziție a fotografiei. Ar fi destul de benefic în procesul de editare. Fotografiile salvate pot fi, de asemenea, șterse.

Instrument de calcul

Designerii trebuie să măsoare numeroasele atribute ale fotografiilor și desenelor pentru a crea un site web de calitate. Pentru a măsura ceva, trebuie mai întâi să alegeți un instrument din caseta de instrumente. Se poate măsura unghiul, lățimea, lungimea, poziția și unghiul de rotație cu ajutorul acestui instrument. În cazul în care se descoperă proprietăți necorespunzătoare, acestea pot fi corectate.

Photoshop este unul dintre cele mai sofisticate programe Adobe. Fără aceste instrumente, este imposibil să se creeze un site web atractiv din punct de vedere vizual. Puteți utiliza acest dispozitiv și în viitorul proiect de web design.