Rezumat rapid de bază SEO

Mai multe persoane care sunt noi în SEO m-au contactat cerându-mi câteva sfaturi SEO de bază. Înțeleg că un nou-venit se poate simți uneori copleșit de cantitatea de informații pe care le poate găsi atunci când începe să fie interesat de SEO. Dacă aveți bugetul necesar, puteți angaja un expert SEO sau o agenție precum MX / COM. În caz contrar, cărțile SEO de 500 de pagini încep cu elementele de bază și apoi acoperă toate aspectele. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că unii nu înțeleg pe deplin unele dintre metodele utilizate în lumea SEO. Am decis să fac această mică postare pe blog pentru a trece în revistă câteva noțiuni de bază. Dacă sunteți deja familiarizați cu SEO, s-ar putea să vi se pară plictisitor. Îmi pare rău.

Ok, să spunem că vrei să te poziționezi mai sus pentru un anumit cuvânt cheie. De exemplu, “SEO”. Iată câteva sfaturi de bază:

  • Plasați cuvântul cheie în numele site-ului dvs. și folosiți etichete HTML H1.
  • Plasați cuvântul cheie în subtitluri și folosiți tag-ul H2.
  • Adăugați cuvântul dvs. cheie în corpul site-ului dvs. Nu vă pierdeți mințile. Doar menționați cuvântul dvs. cheie de mai multe ori în postările de pe blog, de exemplu. Faceți să pară normal cu ochiul liber.
  • Folosiți etichete puternice pentru cuvintele dvs. cheie. Acest lucru va spune motoarelor de căutare că aceste cuvinte cheie sunt importante.
  • Este util să aveți cuvântul cheie în numele domeniului dvs.
  • Numiți imaginile pe care le folosiți pe site-ul dvs. în mod corespunzător și folosiți alt text.

Cam asta e tot. Acum că site-ul dvs. este bine configurat și că designul dvs. web este compatibil cu SEO pe pagină, este timpul să obțineți backlink-uri. Aceasta este cea mai grea și cea mai importantă parte a SEO. Ar fi de ajutor dacă ai avea cuvântul tău cheie în textul de ancorare. Ar ajuta dacă ați avea linkuri de calitate către site-uri conexe. Dacă încercați să vă optimizați pentru cuvântul cheie “SEO”, de exemplu, obțineți linkuri de site-uri pe SEO. De asemenea, trebuie să amestecați și să vă potriviți textul de ancorare. Dacă vă optimizați pentru cuvinte-cheie SEO, trebuie să variați puțin textul de ancorare. De exemplu, un link ar putea fi “SEO blog”, altul “SEO advice”, altul “learn SEO” și așa mai departe. Succesul dumneavoastră depinde de cantitatea și calitatea backlink-urilor pe care le obțineți. Și nu uitați că calitatea are întâietate în fața cantității. Sperăm că acest lucru vă ajută să începeți. Google a realizat, de asemenea, un ghid interesant pentru SEO.